Vispas 2023, heb jij m al?

redactie

Laatst bijgewerkt op 13 July 2023
Een nieuw hengelsportseizoen staat weer voor de deur. Zorg daarom op tijd dat zowel je materialen als je visvergunning in orde zijn!

Vispas online bestellen

Vissers die de afgelopen jaren een vispas hebben gehad zullen deze ook dit jaar waarschijnlijk automatisch thuis ontvangen. Heb je nog niet eerder een vispas gehad, dan bestel je deze heel eenvoudig online via de volgende website: www.vispas.nl.

We adviseren je om deze op tijd te bestellen, zodat je zeker weet dat je, als je wilt gaan vissen, niet zonder zit. Dit kan je namelijk een fikse bekeuring opleveren, wat uiteraard zonde is van je geld.

Visplanner app

Let erop dat je de vispas gebruikt in combinatie met de visplanner app. Sinds 1 januari 2015 is deze combinatie namelijk verplicht. Voordeel hiervan is dat je het onhandige boekje met de gezamelijke lijst van Nederlandse viswateren hierdoor niet meer bij je hoeft te hebben. De visplanner app heeft deze functie gelukkig overgenomen.

Bekijk ook onderstaande video over de rechtsgeldigheid van de visplanner app:

Naast bovengenoemd voordeel, heeft de visplanner app nog een aantal handige functies. Zo kun je met deze app heel eenvoudig bijhouden op welke stekken je hebt gevist.

Meer informatie over deze app bekijk je via de volgende link: www.visplanner.nl

Wil je deze app direct downloaden voor je Android of iPhone, dan doe je dit via onderstaande links:

Visplanner app voor Android
Visplanner app voor iPhone

Of bekijk de visplanner app instructievideo:

 

Nachtvissen / derde hengel

Als je wilt gaan nachtvissen of vissen met een derde hengel, dan heb je hier een aparte toestemming voor nodig. Ook deze bestel je eenvoudig online http://www.sportvisserijnederland.nl/vispas/nachtvis-derde-hengel

Tip: berg je vispas op in een tas of koffer die je altijd bij je hebt. Zo voorkom je dat je deze vergeet!

Anderen bekeken ook

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *