Karper community

De leukste Karper Community van NL en BE

Karper tips

Artikelen met tips en info over karpervissen

KARPER WEBSHOP

Topkwaliteit karperspullen: gratis verzending & retour
Selecteer een pagina

bivvy tafel

Bivvy tafel

Een bivvy tafel is ontworpen voor klein materiaal dat binnen handbereik dient te zijn bij het vissen. Een bivvy table wordt voornamelijk gebruikt bij statische vissessies voor bijvoorbeeld het knopen van rigs.

Materiaal bivvy table

Een bivvy table is meestal van aluminium gemaakt omdat dit een sterk en lichtgewicht materiaal is. Hierdoor is de tafel makkelijker naar de waterkant mee te nemen. De meeste bivvy tables beschikken over verstelbare poten zodat ze stabiel zijn neer te zetten.

Bij de aanschaf van een bivvy tafel kun je op een aantal eigenschappen letten. Zo zijn er tafels die een speciale antislip coating hebben. Hierdoor kan er bijvoorbeeld veilig een kop koffie op worden geplaatst. Daarnaast kan een opstaande rand handig zijn om te voorkomen dat er iets kan afrollen. Meestal worden bivvy tafels met een handige draagtas geleverd.

Bivvy tafel kopen

Wil je bivvy table kopen? Of ben je op zoek naar andere hengelsport materialen? Bekijk direct alle bivvy visspullen in onze webshop. Bestellingen vóór 16.00 uur worden vandaag nog gratis (in Nederland) verzonden.

Pin It on Pinterest