Karper community

De leukste Karper Community van NL en BE

Karper tips

Artikelen met tips en info over karpervissen

KARPER WEBSHOP

Topkwaliteit karperspullen: gratis verzending & retour
Selecteer een pagina

PVA mesh

PVA mesh

PVA mesh zijn in water oplosbare netjes waarmee een compacte aas presentatie word gecreëerd.

Als je compact bij wilt voeren is PVA is een veelgebruikte oplossing. Met mesh netjes kan elk aassoort nauwkeurig rondom het haakaas worden geplaatst. Daarnaast kan het ook worden gebruikt om nauwkeurig bij te voeren.
 

Waarvoor gebruik je PVA materiaal?

Het voordeel van PVA mesh is dat het zelfs in koud water snel oplost. Meestal zijn de netjes in fijn of grof geweven uitvoering verkrijgbaar. Fijn geweven netjes zijn geschikt voor kleinere aasdeeltjes. Denk hierbij aan maden, micro pellets of grondvoer.

Het PVA mesh zorgt voor een compact geheel en zorgt dat de inhoud bij elkaar blijft (zolang het PVA materiaal niet is opgelost). Voor aassoorten als particles en boilies worden meestal grof geweven netjes gebruikt.

“Ben je op zoek naar kwalitatief PVA materiaal tegen goede prijzen? Dan raden we je aan om te kijken op de webshop Karpervissen.shop waar je moet zijn voor PVA materiaal van topkwaliteit. Je betaalt (ook bij kleine bestellingen) geen verzendkosten. En bestel je vóór 16.00u dan worden je karperspullen vandaag nog verzonden”

Pin It on Pinterest