Karper community

De leukste Karper Community van NL en BE

Karper tips

Artikelen met tips en info over karpervissen

KARPER WEBSHOP

Topkwaliteit karperspullen: gratis verzending & retour
Selecteer een pagina

Boiliestopper

Boiliestopper

Boiliestoppers zijn kleine stukjes materiaal van kunststof of plastic die voorkomen dat het aas van de hair schuift.

De boiliestopper dien je door het lusje van de hair te halen en met het puntje in de boilie te steken. Met de boiliestopper wordt de boilie dus op de hair gefixeerd zodat deze er niet af valt.

Er bestaan allerlei soorten boiliestoppers in verschillende kleuren, maten en materialen zoals siliconen. Zo kun je met extender stoppers de hair verlengen waardoor de ruimte tussen het aas en de haak wordt vergroot. Hierdoor hoef je in het geval van een te korte hair geen nieuwe onderlijn meer te knopen.
 

Boiliestoppers zelf maken

Er zijn ook nog steeds karpervissers die boiliestoppers zelf maken. Boiliestoppers kun je zelf maken door de haren van een bezem te knippen en deze vervolgens met een tang de gewenste vorm geven.

“Ben je op zoek naar kwalitatieve voerbenodigdheden tegen goede prijzen? Dan raden we je aan om te kijken op de webshop Karpervissen.shop waar je moet zijn voor boiliestoppers en hair extenders. Je betaalt (ook bij kleine bestellingen) geen verzendkosten. En bestel je vóór 16.00u dan worden je karperspullen vandaag nog verzonden”

Pin It on Pinterest