Karper community

De leukste Karper Community van NL en BE

Karper tips

Artikelen met tips en info over karpervissen

KARPER WEBSHOP

Topkwaliteit karperspullen: gratis verzending & retour
Selecteer een pagina

tail rubberTail Rubber

Tail rubbers zijn ontwikkeld om te voorkomen dat je onderlijn in de knoop raakt. Ze zijn zeer soepel in gebruik en gemaakt van duurzaam materiaal waardoor ze niet inscheuren.

Ze zijn te bevestigen op safety lead clips. Hierdoor kan de lijn nergens blijven achter haken waardoor het in de knoop gooien van de onderlijn wordt geminimaliseerd.
 

Waarvoor gebruik je een tail rubber?

Tail rubbers zijn ook handig omdat ze universeel te gebruiken zijn om bijvoorbeeld het loodgewicht of de korf stevig in positie te houden. Om te zorgen ze zo min mogelijk opvallen zijn ze uitgevoerd in drie verschillende kleuren: groen, bruin en trans khaki (doorzichtig bruin). Hiermee creëer je een optimale camouflage en zijn ze nauwelijks op te merken door schuwe karpers. Op deze manier kan je op ieder water de perfecte aaspresentatie bewerkstelligen.

“Ben je op zoek naar rig materialen van topkwaliteit? Dan raden we je aan om te kijken op de webshop Karpervissen.shop. Hier vind je alle soorten systeemmaterialen waaronder tail rubbers. Je betaalt (ook bij kleine bestellingen) geen verzendkosten. En bestel je vóór 16.00u dan worden je karperspullen vandaag nog verzonden”

Pin It on Pinterest