Karper community

De leukste Karper Community van NL en BE

Karper tips

Artikelen met tips en info over karpervissen

KARPER WEBSHOP

Topkwaliteit karperspullen: gratis verzending & retour
Selecteer een pagina

float controller

Float Controller

Een float controller is een dobber waarmee verder uit de kant drijvend kan worden gevist.
 
De floater geeft de gehele combinatie net wat extra gewicht. Waardoor verder werpen mogelijk is. Het gebruik ervan kan handig zijn bij het oppervlakte vissen. De lijn krijgt op deze manier namelijk meer werpgewicht wat ideaal is bij tegenwind. Of wanneer de vissen door toenemende hengeldruk verder uit de kant azen.
 

Hoe gebruik je de dobber?

Om te voorkomen dat de float controller bij het inwerpen een plons maakt, kan je hem vlak voordat deze het wateroppervlak raakt met de hengel iets afremmen. Een andere methode is om achter de vissen te werpen en voorzichtig binnen te halen. Op deze manier kun je de floater goed positioneren. Hiermee wordt ook de kans verkleint dat de karpers worden verstoort.

“Ben je op zoek naar kwalitatieve karperspullen tegen goede prijzen? Dan raden we je aan om te kijken op de webshop Karpervissen.shop waar je moet zijn voor betaalbare karperspullen van topkwaliteit. Je betaalt (ook bij kleine bestellingen) geen verzendkosten. En bestel je vóór 16.00u dan worden je karperspullen vandaag nog verzonden”

Pin It on Pinterest