Karper community

De leukste Karper Community van NL en BE

Karper tips

Artikelen met tips en info over karpervissen

KARPER WEBSHOP

Topkwaliteit karperspullen: gratis verzending & retour
Selecteer een pagina

flexi ring swivel

Flexi Ring Swivel

Flexi ring swivels zijn ontwikkeld om de flexibiliteit en effectiviteit van rigs te verhogen. Deze flexi ring wartels zijn voorzien van een extra groot oog. Welke de onderlijn meer ruimte geeft waardoor je een natuurlijke aaspresentatie krijgt.

Vanwege de extra ring is deze wartel in staat om volledig rond te draaien. Zonder daarbij de rig of loodmontage vast te draaien. Bovendien zorgt het extra ringetje voor een uitstekende presentatie, omdat de onderlijn zich eerst volkomen opricht voordat het lood zijn werk doet.

Het extra oog van de flexi ring wartel geeft de onderlijn dus een scharnierende werking. Dit soort wartels zijn ideaal voor rigs van soepel gevlochten materiaal. Welke hierdoor zonder omhoog staande lussen plat op de bodem blijven liggen.
 

Waarvoor kun je flexi ring swivels gebruiken?

Flexi ring swivels zijn te gebruiken voor bijvoorbeeld de ‘big carp’ Hinged Stiff Rig. Deze rig wordt met een pop-up over een kleine hoeveelheid voer gevist. Daarnaast is de flexi ring wartel ook goed te gebruiken voor de nieuwe 360 graden rig. Waarbij eveneens met een pop-up wordt gevist.

De flexi ring wartel is zeer betrouwbaar die goed onder extreme omstandigheden presteert.

“Ben je op zoek naar goede flexi ring swivels tegen scherpe prijzen? Dan raden we je aan om te kijken op de webshop Karpervissen.shop waar je moet zijn voor flexi ring swivels van topkwaliteit. Je betaalt (ook bij kleine bestellingen) geen verzendkosten. En bestel je vóór 16.00u dan worden je karperspullen vandaag nog verzonden”

Pin It on Pinterest