Karper community

De leukste Karper Community van NL en BE

Karper tips

Artikelen met tips en info over karpervissen

KARPER WEBSHOP

Topkwaliteit karperspullen: gratis verzending & retour
Selecteer een pagina

big eye swivel

Big Eye Swivel

Big eye swivels hebben aan een kant een groter oog en worden voor veel soorten rig montages gebruikt. Zo kan je met deze wartels bijvoorbeeld een running rig, chod / helikopter rig of marker float maken.

Het voordeel van deze wartels met een extra groot oog is dat bij lijnbreuk de wartel makkelijk over iedere knoop heen glijdt. Hierdoor blijft de karper niet met een stuk lijn rond zwemmen.

Big eye wartels zijn vaak voorzien van een mat zwarte coating die reflectie van het licht voorkomt waardoor onderwater een perfecte camouflage wordt gecreëerd.

Naast de gangbare big eye wartels zijn er ook zogeheten quick change big eye wartels verkrijgbaar. Deze zijn nog flexibeler omdat je snel en makkelijk van rig kunt wisselen.

“Ben je op zoek naar goede big eye swivels tegen scherpe prijzen? Dan raden we je aan om te kijken op de webshop Karpervissen.shop waar je moet zijn voor karper wartels waaronder big eye swivels van topkwaliteit. Je betaalt (ook bij kleine bestellingen) geen verzendkosten. En bestel je vóór 16.00u dan worden je karperspullen vandaag nog verzonden”

Pin It on Pinterest