Karper community

De leukste Karper Community van NL en BE

Karper tips

Artikelen met tips en info over karpervissen

KARPER WEBSHOP

Topkwaliteit karperspullen: gratis verzending & retour
Selecteer een pagina

anti-eject

Anti-eject

Met een anti-eject rig wordt getracht te voorkomen dat de haak de bek verlaat wanneer een karper deze probeert uit te spugen.

Het gebruik van deze rigs geeft een grotere kans op het vangen van karpers. Dit komt simpelweg omdat dit type rig veel moeilijker kan worden uitgespuugd. Hierdoor is de kans klein dat de vis niet wordt gehaakt.
 

Hoe werkt een anti-eject rig?

Een klauwachtige haak in combinatie met een rig ring die vrij kan schuiven zorgt ervoor dat de karper deze heel moeilijk kan uitspugen. Wanneer de karper zich van de boilie wil ontdoen, zal deze naar beneden schuiven zonder dat de haak hem volgt. Tegelijkertijd zorgt de indraaiende haak voor een snelle inhaking. De rigs bieden hiermee een vorm van houvast.

“Ben je op zoek naar kwalitatief rig materiaal tegen goede prijzen? Dan raden we je aan om te kijken op de webshop Karpervissen.shop waar je moet zijn voor anti-eject materialen van topkwaliteit. Je betaalt (ook bij kleine bestellingen) geen verzendkosten. En bestel je vóór 16.00u dan worden je karperspullen vandaag nog verzonden”

Pin It on Pinterest