Karper community

De leukste Karper Community van NL en BE

Karper tips

Artikelen met tips en info over karpervissen

KARPER WEBSHOP

Topkwaliteit karperspullen: gratis verzending & retour
Selecteer een pagina

gripper head

Gripper head

Gripper heads, ook wel voorsteunen en achtersteunen genoemd, zijn kunststof houders voor hengels die op de rodpod of banksticks worden geschroefd.

Deze steun voorkomt dat de hengel bij een aanbeet van de rodpod of bankstick wegglijdt. Er zijn zowel voorsteunen en achtersteunen waardoor de hengel goed in zijn grip wordt gehouden tijdens het vissen. Een gripper head laat de hengel snel vrij wanneer deze wordt opgepakt.

Er zijn ook gripper heads voor vismethodes waarbij zijwaarts dient te worden aangeslagen. Hierbij kan de visser aanslaan zonder de hengel eerst te hoeven optillen.

Sommige steunen hebben een inkeping waar de lijn zonder wrijving doorheen kan lopen. Ook zijn er steunen die een uitsparing hebben voor breekstaafjes of een betalight voor het vissen in het donker.

“Ben je op zoek naar kwalitatieve karperspullen tegen goede prijzen? Dan raden we je aan om te kijken op de webshop Karpervissen.shop waar je moet zijn voor betaalbare karperspullen van topkwaliteit. Je betaalt (ook bij kleine bestellingen) geen verzendkosten. En bestel je vóór 16.00u dan worden je karperspullen vandaag nog verzonden”

Pin It on Pinterest