Karper community

De leukste Karper Community van NL en BE

Karper tips

Artikelen met tips en info over karpervissen

KARPER WEBSHOP

Topkwaliteit karperspullen: gratis verzending & retour
Selecteer een pagina

foudraal

Foudraal

Foudraal is een benaming in de hengelsport voor een compacte beschermtas voor je kostbare karperhengels, waarmee je de hengels makkelijk en veilig mee kunt nemen naar de waterkant.

Het voordeel van een foudraal is dat je de hengels vooraf thuis kunt optuigen. Foudralen zijn er in allerlei soorten en maten.

Foudralen beschikken meestal over meerdere vakken zodat je ook andere visspullen kan meenemen zoals een paraplu, schepnet, molens, banksticks, rodpod etc.

Foudraals

Belangrijk bij foudraals is dat deze lang genoeg is om je hengels in kwijt te kunnen. Let bij de aanschaf op dat er ook ruimte is voor de molens, zodat deze in de molenvakken passen. Goede foudralen zijn gevoerd. Hierdoor bieden ze de hengels extra bescherming. De meeste foedralen beschikken over een schouderband waardoor ze makkelijker en beter zijn voor het draagcomfort. Bekende en kwalitatieve merken foudralen zijn onder andere JRC, Fox en X2.

“Ben je op zoek naar een karper shop met karperspullen van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen? Dan raden we je aan om te kijken op de webshop Karpervissen.shop waar je moet zijn voor karperspullen van topkwaliteit. Je betaalt (ook bij kleine bestellingen) geen verzendkosten. En bestel je vóór 16.00u dan worden je karperspullen vandaag nog verzonden”

Pin It on Pinterest