Karper community

De leukste Karper Community van NL en BE

Karper tips

Artikelen met tips en info over karpervissen

KARPER WEBSHOP

Topkwaliteit karperspullen: gratis verzending & retour
Selecteer een pagina

buzzerbar

Buzzerbar

Buzzerbars zijn dwarsliggende delen die op de rodpod of banksticks worden geschroefd. Ze zijn ervoor bedoeld om je (extra) hengels op te laten rusten. Hierdoor kun je dus snel aanslaan wanneer je een aanbeet krijgt.

Buzzerbars maken het mogelijk om met 1 tot 4 extra hengels te vissen. Er zijn verschillende soorten buzzer bars. Maar de meeste zijn van roestvrijstaal of aluminium gemaakt.
 

Buzzerbars gebruiken

Het aantal te plaatsen hengels verschilt per buzzerbar. Over het algemeen is een buzzerbar voor het vissen met twee of drie hengels in Nederland voldoende. Daarintegen kunnen op grotere wateren buzzerbars worden gebruikt die 4 hengels kunnen ondersteunen.

Sommige buzzerbars zijn voorzien van een multilock. Waardoor beetmelders in de juiste stand zijn vast te zetten. Hierdoor wordt het makkelijker om dit soort onderdelen netjes te presenteren.

“Ben je op zoek naar een webshop met karper materialen tegen goede prijzen? Dan raden we je aan om te kijken op Karpervissen.shop waar je moet zijn voor betaalbare karper materialen van topkwaliteit. Je betaalt (ook bij kleine bestellingen) geen verzendkosten. En bestel je vóór 16.00u dan worden je karperspullen vandaag nog verzonden”

Pin It on Pinterest