Karper community

De leukste Karper Community van NL en BE

Karper tips

Artikelen met tips en info over karpervissen

KARPER WEBSHOP

Topkwaliteit karperspullen: gratis verzending & retour
Selecteer een pagina

stick mix

Stick Mix

Stick mix is een samenstelling van gemalen ingrediënten bedoeld om op de bodem een voerplek te creëren. Een stick mix is een type grondvoer dat wordt gebruikt voor het vullen van PVA bags.

Stick mixen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. PVA bags die gevuld zijn met stickmix zullen zich in kleine en grote voerdelen verspreiden. Op deze manier ziet en ruikt de karper het voer waardoor deze in de buurt van de voerplek blijft.

 

Waarvoor gebruik je een stick mix?

Het gebruik van lokstoffen zorgt naast extra aantrekkingskracht rond het haakaas ook voor een goede presentatie. Het grondvoer kan ook worden gebruikt om de onderlijn te verbergen. Een bijkomend voordeel is dat je rig daardoor niet in de war raakt.

Stick mixen zijn niet alleen voor karpers aantrekkelijk maar ook voor vele andere soorten vissen. Vanwege de verschillende voedseldeeltjes zullen veel kleinere vissen eerder bij het aas zijn dan karpers, maar kleinere vissen trekken karpers juist aan.

“Ben je op zoek naar kwalitatieve karper spullen tegen goede prijzen? Dan raden we je aan om te kijken op de webshop Karpervissen.shop waar je moet zijn voor betaalbare karper spullen van topkwaliteit. Je betaalt (ook bij kleine bestellingen) geen verzendkosten. En bestel je vóór 16.00u dan worden je karperspullen vandaag nog verzonden”

Pin It on Pinterest