Karper community

De leukste Karper Community van NL en BE

Karper tips

Artikelen met tips en info over karpervissen

KARPER WEBSHOP

Topkwaliteit karperspullen: gratis verzending & retour
Selecteer een pagina

pellets karper

Pellets

Pellets is samengeperst en gedroogd voer in de vorm van een cilinder. Een pellet lost langzaam op zodra deze met water in aanraking komt.

De snelheid waarmee een pellet oplost is afhankelijk van de soort. De meesten hebben een oplostijd van minimaal een uur. Ze zijn geschikt voor grondvoer en als haakaas. Het voordeel is dat een pellet meteen als aas te gebruiken is, het hoeft niet eerst te weken of koken.

Vaak is een pellet gemaakt van vismeel en gezuiverde visolie. Het voer heeft hierdoor een unieke smaak en geur waar karpers gek op zijn. Door het geurspoor kan het vissen of bijvoeren heel effectief zijn.

Behalve door karpervissers worden ze ook bij het witvissen en meervalvissen gebruikt. Je kunt ze het beste koel en droog bewaren.

“Ben je op zoek naar pellets of ander karper aas tegen goede prijzen? Dan raden we je aan om te kijken op de webshop Karpervissen.shop waar je moet zijn voor karper aas van topkwaliteit. Je betaalt (ook bij kleine bestellingen) geen verzendkosten. En bestel je vóór 16.00u dan worden je karperspullen vandaag nog verzonden”

Pin It on Pinterest