Karper community

De leukste Karper Community van NL en BE

Karper tips

Artikelen met tips en info over karpervissen

KARPER WEBSHOP

Topkwaliteit karperspullen: gratis verzending & retour
Selecteer een pagina

Boilie flavours

Boilie flavours

Boilie flavours zijn sterke geur- en smaakstoffen die haakaas of voer extra aantrekkingskracht geven. Een flavour is meestal een op water en olie gebaseerde vloeibare stof die in combinatie met vrijwel alle aassoorten kan worden gebruikt.

Vaak wordt een flavour in combinatie met of bij het fabriceren van boilies gebruikt. Maar een flavour is ook te vermengen met particles, boiliemix, lokvoer of pellets. Hierdoor wordt het aas aantrekkelijker voor vissen en laat het onder water een smaakspoor achter.

Wanneer gebruik je boilie flavours?

Een boilie flavour is een belangrijke schakel bij het karpervissen. Dit komt omdat het de smaak en geur van de boilie bepaald waardoor het ook op dressuur water nog goed kan werken. Flavours op olie basis kun je beter niet in de winter gebruiken omdat deze door de lage watertemperatuur kunnen gaan stollen.

“Ben je op zoek naar kwalitatieve karperspullen tegen goede prijzen? Dan raden we je aan om te kijken op de webshop Karpervissen.shop waar je moet zijn voor betaalbare karperspullen van topkwaliteit. Je betaalt (ook bij kleine bestellingen) geen verzendkosten. En bestel je vóór 16.00u dan worden je karperspullen vandaag nog verzonden”

Pin It on Pinterest