Klaar om meer te vangen?

handboek voor karpervissers

Download tijdelijk het gratis e-book en ontdek hoe je meer kunt vangen door de juiste technieken te gebruiken. Voorkom dat je kansen laat liggen door niet dezelfde fouten te maken als 70% van de karpervissers.

Handige en direct toepasbare karper tips
Karper technieken anno 2024
Schuwe karpers vangen, de beste methode?
 Experimenteren met aassoorten
Hoe kan ik me voorbereiden op een sessie?
 Oppervlakte vissen biedt mogelijkheden!
 Rig camouflage, hoe en wat?
 Meer vangen met verzwaarde boilies
Wat is de ideale onderlijn lengte?
Vissen met slappe lijnen, feit of fabel?

54 karper tips

Downloads van mijn karper e-books

Het leukste karper platform van Nederland en België

Karper blogs en tips op Karpervissen.com

Ervaringen van andere karpervissers:

“Ben zelf een beginnende karpervisser en als je op internet en YouTube kijkt zie je door de bomen het bos niet meer. Jouw boek legt kort en bondig uit waar je op moet letten en wat je kunt doen. Echt top bedankt…”

- Hans

“Ik heb inderdaad het boek al gelezen en ben er zeer blij mee, temeer omdat Ik nog maar een beginnend karpervisser ben en nog veel kan en moet leren.
Hartelijk dank voor de vele tips en trucs…”

- Tom

“Ik heb het gelezen en er staan zeker zaken in waar ik rekening mee ga houden, leuk dat deze gratis te verkrijgen was en hij leest prima weg…”

- Maarten

Waarom dit boek?

Hey, mijn naam is Niels en al jaren help ik andere karpervissers, door het geven van informatie en advies via mijn website karpervissen.com.

Door mijn kennis en ervaring te delen hoop ik anderen te inspireren om doeltreffender te vissen. Dit e-book met 54 Karper Tips is daarom gratis te lezen en is inmiddels meer dan 15.000 keer gedownload! Hier ben ik best een beetje trots op 🙂

Hierbij wens ik je veel succes langs de waterkant en vergeet vooral niet te genieten!